Зустріч випускників дитячого будинку

Наприкінці червня 2017 року працівниками Ставищенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Папушина Л.А.) та дитячого будинку «Світанок» Ставищенської районної ради Київської області проведено святкову зустріч випускників дитячого будинку «Світанок» минулих років.

Така зустріч відбулася вперше: вперше запрошені до зустрічі усі випускники попередніх років. Заклад діє з 1999 року та на сьогодні випустив у самостійне життя понад тридцять молодих людей особливого статусу, тих, що стали за складними життєвими обставинами сиротами або позбавленими батьківського піклування.

Вперше молоді дівчата та хлопці побачили своїх друзів вже одруженими, з маленькими дітьми на руках. Діток у дітей дитячого будинку вже є сімнадцять.Тому родина дитячого будинку, окрім своїх випускників, вмістила в себе як дітей, так і чоловіків та дружин.

На зустріч до випускників завітали Тертичний Олександр Вікторович, голова Ставищенської районної державної адміністрації, Бандура Роман Вікторович, заступник голови Ставищенської районної ради, Плахотнюк Ольга Михайлівна, начальник відділу освіти, Кошинський Володимир Якович, голова селищної ради, Альмужна Тетяна Анатоліївна голова сільської ради, попередні директори закладу Коваленко Іван Васильович та Забудько Інна Дмитрівна, вихователі та працівники дитячого будинку.

Переповнені позитивними враженнями, випускники дякували за організовану зустріч. Благодійну допомогу для організації свята надали ТОВ «Інтерагроінвест» (Коломієць М.С.), ВАТ «Ставищенське РТП» (Смик В.В.), районне споживче товариство (Чуприна С.А.), спонсори-підприємці, голови СФГ Нечай М.В., Козлюк О.М..

Кiлькiсть переглядiв: 384

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.